top of page

Bruiloft

Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie

Gefeliciteerd, je hebt besloten om met jouw persoon te trouwen!

Er is zoveel om over na te denken tussen nu en dan, en ik weet zeker dat jullie hoofden nu al tollen - beslissingen nemen over dingen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Dus om het een beetje makkelijker te maken, heb ik een gids gemaakt om je door het hele proces te helpen!

Dit zijn allemaal dingen waar ik als fotograaf aan denk.  Ik heb het zo uitgebreid mogelijk gemaakt, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over de details en meer tijd hebt om enthousiast te worden over jullie bruiloft!

Zie dit minder als een regelboek en meer een gids, bedoeld om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat jullie, wanneer The Big Day rondrolt, achterover kunt leunen en kunt genieten van de champagne (en de aanwezigheid van al uw dierbaren, natuurlijk).

De gids zal ik naar jullie versturen bij een bevestiging!

Trouwfotografie

Het gelukzalige gevoel, de spanning en de ontlading. De roes die blijft, maar de details, de momenten die jullie niet zagen? Die leg ik ook voor jullie vast.

De echte momenten vastgelegd, op z’n mooist.

Na de dag blijft de roes je altijd bij. Wat zonder goede foto’s verdwijnt, zijn de scherpe beelden en de momenten die je zelf niet zag. Dit zijn de momenten die ik voor jullie vastleg, jullie verhaal van een bijzondere dag.

Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie

Beschikbaarheid checken

Willen jullie mij boeken voor jullie trouwdag?

Om de bruiloften exclusief en bijzonder te houden neem ik per jaar een beperkt aantal bruiloften aan.

 

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem contact op en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug.

Willen jullie mij als fotograaf, dan bespreken we jullie wensen of reserveer mij gelijk voor jullie dag. Na een aanbetaling staat de datum geboekt in mijn agenda.

Vooraf aan de grote dag spreken we af om de planning door te nemen en de trouwalbum opties te bekijken.

Second shooter

De mooiste dag van jullie leven laten vastleggen vanuit alle mogelijke hoeken.  Om dit te realiseren is het mogelijk om een tweede fotograaf (second shooter) bij jullie trouwdag te boeken. Een second shooter is een tweede fotograaf die de hoofdfotograaf ondersteund waar dat nodig is en kan worden ingezet om op een andere locatie als de hoofd fotograaf te fotograferen.

Waarom zouden jullie een second shooter wensen op jullie bruiloft?

Een extra fotograaf is echt een voordeel. Hier zetten graag even de voordelen voor je op een rijtje:

Twee fotografen kunnen meer details vastleggen, tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken fotograferen dus heel handig op een bruiloft, waarbij we allebei op een andere plek aanwezig zijn!

Verder ontstaat er een ongedwongen sfeer op de foto’s, omdat we ongemerkt uit meerdere hoeken kunnen schieten. Wanneer jullie dan de fotorapportage terug zien denk je wauw! Dat hebben we helemaal niet in de gaten gehad!

Buiten jullie om zijn er gedurende de dag constant leuke momenten van jullie dierbare die er voor jullie enorm toe doen.

Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, dan zal ik mij volledig op jullie focussen, terwijl de ander zich op de  emoties van jullie dierbare vastlegt.  Zo zijn jullie er zeker van dat die ene traan van je dierbare op de foto staat, terwijl jullie elkaar net een dikke kus hebben gegeven na  het JA-woord.

En terwijl één van ons de groepsfoto’s maakt kan de ander assisteren om al wat mooie foto’s van de taart te maken voordat deze door jullie wordt aangesneden. En terwijl ik met jullie op pad ga voor de trouwreportage, blijft de ander bij de gasten.

Op deze manier wordt jullie verhaal, door ons, zo compleet mogelijk vastgelegd.

Werkt de één met een lens die een overzicht foto geeft zal de andere met een lens werken die portretten van veraf kan vastleggen. Zo zijn we paraat met tenminste 3 camera’s om geen moment te missen. En zal je ook dus ook twee keer zoveel foto's krijgen!

 

Een second shooter is een echte upgrade van jullie trouwdag!

Vraag mij naar de prijzen hiervan.

Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie
Fotografie | Personal Branding | Bedrijfsfotografie | Portretfotografie | Familiefotograaf | Bruiloft | 
bottom of page