top of page

Vergroot jouw online zichtbaarheid met professionele foto's

Personal Branding 

Carline van Kuijk Fotografie

Missie

Online werken is niet meer weg te denken. 

 

Een goede website en social media kanalen is hierbij belangrijk, ondersteund door fotografie.

Ben jij ondernemer, coach, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede branding belangrijk is?

Als brandingfotograaf help ik je om jouw kracht en jouw verhaal om te zetten in high-end foto- en videografie.

Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet.

Een foto die professionaliteit, toegankelijkheid, zelfverzekerdheid én warmte uitstraalt.

Dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie.

Ik doe niets liever dan mensen krachtig op de foto zetten, passend bij hun wensen en doelen.

En dat ze ook zo ontzettend trots mogen zijn op zichzelf!

 

Wat is Personal Branding fotografie?

Simpel gezegd is het jouw verhaal vastleggen als ondernemer. Klanten kiezen namelijk meestal niet alleen voor een product, maar willen ook het gezicht achter de onderneming leren kennen.

Wie ben jij en waarom moet een klant voor jou kiezen? Met de juiste fotografie ondersteun je jouw verhaal. 

Waarom Personal Branding fotografie?

Het is belangrijk om een goed beeld van jezelf te geven aan jouw potentiële klanten, volgers en bezoekers. Het straalt professionaliteit uit en daarnaast is het ook gewoon fijn om goede foto’s van jezelf te hebben waar je echt blij mee bent.

Kwaliteit is voor mij heel belangrijk en ik ga voor een high-end resultaat, zodat jij next level gaat in jouw branding.

Ik ben een gevoelsmens en is het voor mij belangrijk dat we een klik hebben. Als jij op je gemak bij mij bent worden de foto's nog krachtiger.  We bespreken vooraf wat jij nodig hebt om jouw marketing nog sterker te maken! 

Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk Fotografie

Werkwijze

In een personal branding fotoshoot maak ik krachtige foto’s van jou op locatie. Samen kijken wij naar een geschikte locatie, dit kan op verschillende betaalde locaties maar de fotoshoot kan natuurlijk ook bij jou thuis, in de stad of in de natuur. Alles is mogelijk!

Voor de fotoshoot

Het beste is om 1 maand op voorhand een kennismakingsgesprek te hebben. Hier hebben wij contact om jouw wensen door te spreken en te kijken of wij een match zijn! Wanneer wij dit beide voelen en je in wilt stappen ontvang je van mij - na betaling -  info ter voorbereiding op de shoot.

Tijdens de fotoshoot

Ik ga voor een optimaal resultaat en besef me dat jouw tijd waardevol is! Ik werk snel en efficiënt ivm de voorbereiding op voorhand. Afhankelijk van je keuze duurt een shoot 1-3,5 uur. 

We kunnen 3 tot 6 (afhankelijk van je pakket) verschillende outfits fotograferen en diverse shots, zodat je veel diversiteit aan foto’s en video's ontvangt!

Wanneer je het pakket The Full Glam boekt heb je voor zeker een half jaar aan waardevolle content!

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kan je online zelf een selectie van jouw favoriete foto’s en video's maken. Daarna ga ik de gekozen selectie bewerken, ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en kun je ze overal gaan inzetten!

Deze pakketten bied ik aan:

Scroll naar beneden om de pakketten te zien.

1. The Full Glam

2. Own Your Business

3. Brand Refresh Capture

VIDEOSHOTS!

Wist je dat ik ook sfeervideo's aanbied bij deze pakketten?

Sfeervideo's bij brandingfotografie zijn een waardevolle aanvulling op je brandingstrategie. ⁠ ⁠ Je kunt video's gebruiken om bijvoorbeeld jouw dagelijkse werkzaamheden te laten zien, achter de schermen te kijken, of producten en diensten in actie te demonstreren.⁠ ​Meer zichtbaarheid, meer persoonlijkheid laten zien en je boodschap beter overbrengen!⁠

Bekijk deze optie:

Carline van Kuijk Fotografie

Pakketten

1

The Full Glam

Dit is voor de ondernemer die begrijpt dat een krachtige uitstraling verder gaat dan alleen een visitekaartje.

Je waardeert de impact van een moeiteloze en stijlvolle uitstraling, omdat het niet alleen over de looks gaat, maar ook over de kracht die het uitstraalt. En het is voor de ondernemer die begrijpt hoe belangrijk de eerste indruk is in je professionele leven.

 

De Full Glam ervaring toont aan dat je deze waarde begrijpt!

Investering: €1750

2

Own Your Business

Dit pakket is voor jou wanneer je zorgeloos 3 tot 6 maanden vooruit wil kunnen met je foto’s. Wat je nodig hebt, is een uitgebreide en veelzijdige beeldbank die jouw expertise en merkidentiteit weerspiegelt.⁠ ⁠ Door de focus te leggen op je expertise, kennis en jou als persoon kun jij met je nieuwe beeldbank de juiste doelgroep bereiken nu ze precies weten wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Samen gaan we voor een sterk merk en maken we je toegankelijk als persoon.

Investering: €899,-

3

Brand Refresh Capture

Dit pakket is perfect voor jou wanneer je huidige beeldbank een update kan gebruiken of nog geen professionele beeldbank hebt. Of dit nu een seizoensupdate, opfrissing van je website of een kickstart met je content strategie op social media wil. Ik leg naast jou, je expertise en kennis vast, zodat jij een goede start kunt maken met je online zichtbaarheid. Laten we samen jouw verhaal vertellen en jouw uitstraling naar een hoger niveau tillen.

 

Investering:€599,-

Carline van Kuijk Fotografie

Wat krijg je? 

Na onze fotoshoot ontvang je krachtige, zelfverzekerde foto’s en video's van jezelf die inzetbaar zijn voor jouw zichtbaarheid. Ik ga voor zowel kwaliteit als kwantiteit. De beelbank is van hoge kwaliteit, maar ook veel diversiteit. Een beeldbank die je lang kan inzetten!

Je kan kiezen tussen verschillende pakketten en hoeveelheid aan foto's en video's met optie tot bijkopen. 

Carline van Kuijk Fotografie

Daarnaast is een fotoshoot een geweldige boost voor jezelf. Het is een investering in jouw onderneming, communicatie en dit jouw branding echt weer een nieuwe boost geeft.

bottom of page