top of page

Reviews

Carline van Kuijk Fotografie

Vanaf het eerste contact voelde de samenwerking met Carline al goed. Op aanraden van een vriendin heb ik Carline benaderd voor een branding shoot. Iets wat ik zelf vrij spannend vond aangezien deze shoot het visitekaartje van mijn eigen onderneming moest worden. Carline heeft deze spanning vrijwel direct weggenomen. Zij voelde precies aan wat ik in gedachten had en vulde dit aan met goede tips die zij vanuit haar ervaring aan mij kon meegeven. Hierdoor kon ik goed voorbereid aan de shoot beginnen en dat is het halve werk ;-) Tijdens de shoot heb ik mij geen moment ongemakkelijk gevoeld en dat zie je terug in de spontane foto's. Ik denk dat de meeste mensen het wel spannend of ongemakkelijk vinden om voor de camera te staan. Het ontspannen gevoel wat Carline je kan geven is dan echt van onschatbare waarde.

Carline is een professionele, maar bovenal persoonlijke betrokken fotograaf die samen met haar klanten iets heel moois wil neerzetten.

Het voelde echt als teamwork en het resultaat is mooier dan ik had kunnen hopen.

Heel veel dank Carline voor de prachtige foto's en voor een tweede shoot in de toekomst ga ik je zeker weer benaderen!

— Marleen, virtueel assistente

Carline van Kuijk Fotografie

Carline werkt snel,

zonder in te leveren op kwaliteit.

Het is haar goed gelukt om bij de stijl van de opdrachtgever

(zakelijke portretfoto's)

aan te sluiten.

Het resultaat is stoer en toch toegankelijk,

precies waar we

voor deze opdrachtgever

naar op zoek waren.

— Ermelinda, social media manager

"Toen ik een portretfotografe zocht voor IP Care heb ik Carline benaderd of ze daar interesse in had.

Ze heeft dit uiterst professioneel gedaan en al mijn collega's voelden zich bij haar op haar gemak.

We zijn erg blij met de resultaten en zullen een volgende keer zeker Carline weer benaderen. Bedankt nogmaals!"

— Aafra, Office Manager bij IP-Care

Carline van Kuijk Fotografie

Vorige week een zwangerschapsshoot gehad. Ondanks de kou, wist Carline de sfeer er goed in te houden en zijn er prachtige foto's gemaakt!

Het is nog geen week geleden en we hebben de foto's al binnen, heel blij mee. Echt een aanrader

— Eva

Carline van Kuijk Fotografie

Na een fijne kennismaking met Carline kwam zij ons huwelijk op 20 augustus vastleggen met haar camera, en dat is

geweldig gelukt.

Wij hebben Carline ervaren als zeer betrokken, lief en volledige geconcentreerd op onze wensen. Bij deze lieve Carline bevelen jou dan ook van harte aan!

— Hanny & Onne

Carline van Kuijk Fotografie

“De foto's die Carline heeft gemaakt zijn echt het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

We zijn ontzettend trots op het vastleggen van onze zwangerschap, kraamperiode en zomaar even tussendoor. Herinneringen om nooit meer te vergeten”

Jordy & Elodie 

Carline%20van%20Kuijk%20fotografie_edite

"Wij hebben contact opgenomen met Carline omdat we graag professionele foto's van ons samen wilden hebben. Wij hebben geen enkele ervaring met fotografie dus heeft Carline voorgesteld om de shoot tijdens golden hour in het IJsselsteinse bos te doen. De fotoshoot bestond voornamelijk uit gezellig kletsen, rondlopen en onszelf zijn terwijl de plaatjes werden geschoten. Voor ons ideaal omdat we het geen van beiden prettig vinden om uitgebreid te poseren. De foto's hebben hierdoor een heel leuk speels effect gekregen. De ondergaande zon op de achtergrond maakt de foto's helemaal af! 

Carline heeft mooie en creatieve ideeën en was heel onopvallend aanwezig zodat de loveshoot ook echt iets intiems bleef voor ons tweeën. Daarbij mochten we diezelfde avond al genieten van een voorproefje via de app!

We kunnen dan ook alleen maar iedereen aanraden een fotoshoot bij Carline te doen."

Menno & Els

Carline van Kuijk Fotografie
Carline van Kuijk fotografie

" We hebben met elkaar echt een gezellig en mooie familiefotoshoot gehad bij Carline. Heel ontspannen, ze neemt alle tijd ook met kleine kinderen. Een fijne relaxte sfeer en de foto's zijn zo prachtig geworden!

Echt een aanrader, wij zijn heel erg blij met het resultaat. Bedankt Carline"

Barbara

Carline van Kuijk fotografie

“Carline heeft voor ons een originele zwangerschapsreportage verzorgd, heerlijk bij

ons thuis.

Persoonlijk, oog voor detail en ongedwongen. We zijn super blij met het eindresultaat!”

Tom & Colinda

“De foto's zijn prachtig, de energie en liefde spat er vanaf. Carline is heel betrouwbaar en heeft oog voor detail.

Ze 'pakt' de kleine spontane momenten ongevraagd in een hele mooie foto. Ze weet je vast te leggen zoals je bent, heel puur. Echt een dikke aanrader!”

Rachel

Carline van Kuijk Fotografie

“Een familieshoot is iets wat ik zo graag een keer wilde doen omdat ik vaak foto's had van Julie alleen maar niet van ons met z'n drietjes. Niet alleen voor ons zelf maar ook voor de opa's en oma's natuurlijk! Ik wist niet zo goed wat te verwachten omdat dit onze eerste keer was maar wat zijn we er blij mee! We wilden graag spontane foto's op onze favoriete plekjes in onze stad Amsterdam en dat is zo goed gelukt, heel waardevol! Carline zorgde ervoor dat we ons helemaal op ons gemak voelden en daardoor zijn de foto's ook niet geposeerd natuurlijk en precies zoals we zijn! Door het mooie licht en de hoek waaruit ze heeft gefotografeerd voelen sommige foto's magisch en zeker omdat Julie net een beetje kon lopen, wij blijven ernaar kijken! Ze hebben een mooie plek in huis gekregen en in een fotoboek en zou het zo vaker doen en dan zeker weer Carline inschakelen!”

Adriaan & Yvoline

Carline van Kuijk fotografie
Carline van Kuijk Fotografie

“Wij zijn onwijs blij met de foto's van onze dochter. Carline is kundig, betrokken en heeft oog voor detail. De foto's zij puur en hebben geen poespas. Carline zorgt voor een veilige, vertrouwde setting waardoor wij ons gedurende de shoot op ons gemak voelden. Dank! Wij zullen je van harte aanbevelen bij anderen.”

Zainab

Carline van Kuijk Fotografie

“Ik ben nog steeds zo blij met de foto's! Een herinnering voor altijd van mijn prachtige buik. Carline is relaxed en stelt je op je gemak tijdens de shoot. Een voorproefje van de foto's werden snel gedeeld met mij wat ik erg prettig vond. Een fotoshoot bij Carline raad ik zeker aan, een cadeautje voor jezelf!”

Mirjam

bottom of page