top of page

Sfeervideo's

Sfeervideo's bij brandingfotografie zijn een waardevolle aanvulling op je brandingstrategie. Ze kunnen een diepgaandere en levendige indruk van jouw merk en persoonlijkheid geven dan statische beelden alleen.

Waarom video?

Video is enorm waardevol voor de connectie met jouw klanten, want de verbinding voel je sneller middels video. Het is een krachtig middel om jouw verhaal tot leven te brengen en een diepere band met je publiek op te bouwen.⁠

Hier zijn enkele belangrijke punten hierover:

  1. Dynamiek en beweging: Video's voegen beweging toe aan je branding. Dit kan een gevoel van levendigheid creëren en de aandacht van je publiek trekken. 

  2. Emotie en verbinding: Video's kunnen emoties krachtiger overbrengen dan foto's. Je kunt jouw persoonlijkheid, passies en betrokkenheid bij je merk laten zien. Het stelt jou in staat om een diepere verbinding met je publiek te creëren door hen een kijkje te geven in wie je echt bent.

  3. Verhalen vertellen: Met sfeervideo's kun je verhalen vertellen. Dit is een krachtige manier om je merkverhaal te delen, waardoor mensen zich meer betrokken voelen. 

  4. Educatie en informatie: Video's kunnen ook educatief zijn. Je kunt ze gebruiken om jouw expertise te delen, tips en trucs te geven in jouw vakgebied, of om meer inzicht te geven in de processen achter je producten of diensten. 

  5. Multichannel marketing: Video's kunnen worden gebruikt op verschillende online platformen, zoals je website, sociale media, YouTube, en zelfs in e-mailmarketingcampagnes.

Wat zijn sfeervideo's?

Sfeervideo’s zijn videos van maximaal 10 seconden (zonder geluid), je kunt je hiermee echt onderscheiden.

Je kunt video's gebruiken om bijvoorbeeld jouw dagelijkse werkzaamheden te laten zien, achter de schermen te kijken, of producten en diensten in actie te demonstreren.

Meer zichtbaarheid, meer persoonlijkheid laten zien en je boodschap beter overbrengen!

And...Action!

Laten we ook de mogelijkheid van video bespreken voor jouw branding!


Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw merk straalt, zowel in stilstaande beelden als in beweging.

Extra portfolio videoshots

bottom of page